Velkommen til HQS

Head Quarter Service

Efter mere end 25 år som virksomhedsleder kombineret med en lang række bestyrelsesposter er det tid til nye udfordringer. En idé, der har ulmet længe, er nu blevet til virkelighed – en ny og anderledes konsulentvirksomhed er en realitet.

Er du medlem af en bestyrelse?   Måske “JA”

Kender du nogen, der er medlem af en bestyrelse? Med garanti “JA”

Får du det rette udbytte ud af dit bestyrelsesarbejde/din forening?

Får din forening eller virksomhed nok ud af bestyrelsens arbejde?

Hver dag træder der nye medlemmer ind i en bestyrelse – et eller andet sted i Danmark. Er de klædt på til opgaven? Ja, måske – men mange vil kunne drage fordel af – både personligt og i forening/virksomhedsregi – at deltage i et bestyrelseskursus. Bestyrelsesarbejde er ledelse, overblik, ansvar, organisation, samarbejde, udvikling, nytænkning, kontrol, risikostyring og sidst, men ikke mindst – beslutningsdygtighed. Jeg tror der er plads til forbedringer!

Var det ikke en god idè, at styrke bestyrelsesarbejdet og sende både nye og prøvede medlemmer på kursus? For nye bestyrelsesmedlemmer kan det anbefales at gennemgå kurset “Introduktion til bestyrelsen 1”. De afholdes løbende rundt om i landet, når der er deltagere nok til et hold. For at lette tilgængeligheden holdes det både som aften og dagskursus.

Tilmeld dig et kursus på HQS Når vi er oppe på 8 afholder vi kursus og der er maximalt 14 på et hold – prisen er 850 kr. pr. person. Kursus for hele bestyrelser afholdes naturligvis også – ring og aftal nærmere på 4115 2662.