Strategisk sparring for bestyrelsesmedlemmer og ledere

kontor7_400 Står du som bestyrelsesmedlem i et dilemma og har brug for at diskutere emnet med en uvildig person, så tilmeld dig HQS’s medlemsservice. Når du henvender dig er det under fuld fortrolighed. Vi går ikke ind i økonomiske, tekniske og finansielle detaljer, hvorfor du ikke på nogen måde skal afsløre forretningsmæssige hemmeligheder o.l.

HQS sparring er primært et tilbud tiltænkt dem, som har deltaget på HQS’s bestyrelseskurser. Sparring er en personlig ting, og kræver derfor at vi har en personlig relation – og ikke mindst tillid til hinanden.

Det er med andre ord min opgave at gøre mig fortjent til den position.

Formålet med servicen er at give dig mulighed for at diskutere strategi eller dilemmaer – har den beslutning, som du står overfor, personlige eller kollegiale konsekvenser for dig nu – eller i fremtiden. Ofte kan sparring åbne for nye vinkler på en given sag – men ligeså ofte kan det være problematisk at sparre med folk, der er for tæt på en – derfor HQS sparring.

Når du abonnerer på HQS sparring får du mulighed for op til 4 årlige sparrings-samtaler telefonisk. Du kan således ringe, når du støder på et problem – det er selvfølgelig ikke muligt at tilbyde døgnservice, men ring og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Derudover giver dit medlemskab ret til at booke et møde til 40% under normal timepris, hvis du mener der er særlige forhold, der kræver at vi mødes til en drøftelse face to face.

Bliv medlem af HQS sparring